Jump to content


Photo

4.7-3 Email Bug?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Van Jr

Van Jr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 04 October 2011 - 01:21 PM

We are not getting our email alerts. I reviewed the log and found these entries:

Last 8KB
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:01:34] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:2 ErrMsg:SMTP Authentication cancelled
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:01:35] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:2 ErrMsg:SMTP Authentication cancelled
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:01:35] [Server: Logi Live] src/ymail.cpp(72) ErrCode:-2 ErrMsg:SendMail: Sending failed
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:01:35] [Server: Logi Live] eventmgr.cpp(839) ErrCode:-1 ErrMsg:Sending Failed!

[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:02:12] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:3 ErrMsg:Missing or invalid host name after @
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:02:12] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:3 ErrMsg:Unexpected characters at end of address: @ourdomain.com, validuser@ourdomain.com
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:02:12] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:2 ErrMsg:SMTP Authentication cancelled
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:02:12] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:2 ErrMsg:SMTP Authentication cancelled
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:02:12] [Server: RH Linux] src/ymail.cpp(72) ErrCode:-2 ErrMsg:SendMail: Sending failed
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:02:12] [Server: RH Linux] eventmgr.cpp(839) ErrCode:-1 ErrMsg:Sending Failed!

[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:03:17] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:3 ErrMsg:Missing or invalid host name after @
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:03:17] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:3 ErrMsg:Unexpected characters at end of address: @ourdomain.com, validuser@ourdomain.com
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:03:17] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:2 ErrMsg:SMTP Authentication cancelled
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:03:17] smtpcallback.cpp(158) ErrCode:2 ErrMsg:SMTP Authentication cancelled
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:03:17] [Server: RH Linux] src/ymail.cpp(72) ErrCode:-2 ErrMsg:SendMail: Sending failed
[4.7 Beta 3] [2011-10-04 07:03:17] [Server: RH Linux] eventmgr.cpp(839) ErrCode:-1 ErrMsg:Sending Failed!


When I go to setup, the email information is valid and when I test it we do receive the test email.

#2 Van Jr

Van Jr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 04 October 2011 - 02:41 PM

Found the problem.

One of the email addresses in the Send alert mails to field ha two @ signs. The mail address was formated incorrectly like so: username@@somedomian.com




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users